fbpx
Open bedrijven dag
Open bedrijven dag

Open bedrijven dag

De Open Bedrijven Dag is een jaarlijks terugkomend evenement in de Kempen. Diverse bedrijven nodigen je uit om laagdrempelig een kijkje achter de schermen te komen nemen. Tijdens de open bedrijvendag geven bedrijven een rondleiding in het bedrijf, kun je zien wat werkzaamheden en mogelijkheden kunnen zijn en is er bij interesse ruimte om vragen te stellen. De open dag van de bedrijven is bedoeld voor jong en oud waarbij er menig bezoeker een kijkje komt nemen.

Tips voor de open bedrijven dag


Om de open bedrijven dag tot een succes te maken hebben we een aantal praktische tips:
 • Plan voorafgaand aan de open bedrijvendag de activiteiten welke je wilt organiseren. Hierbij kun je denken aan rondleidingen, demonstraties of doe-opdrachten
 • Zorg voor een veilige omgeving door voorafgaand duidelijk aan te geven wat wel en niet toegankelijk is voor bezoekers
 • Zorg voor voldoende personeel om bezoekers te woord te staan of te begeleiden tijdens een activiteit
 • Maak een draaiboek gedurende de dag, waarin een duidelijke tijdsplanning staat en een indeling van helpende handen gedurende het event
 • Kijk ook naar randzaken zoals tafels, stoelen, de catering of een presentje na afloop.
  • Open bedrijven dag Quooker

   Open bedrijven dag

   Het Neerlandsch Stucgilde

   Open bedrijvendag

   Open bedrijven dag DDMW

   Open dag bedrijven
   Jeroen Hermans
   Jeroen Hermans
   2024-01-26
   Een week voor kerst nog professionele medewerker kunnen leveren om op 2e kerstdag onze food truck te bemannen! Top service.
   Eric Jansen
   Eric Jansen
   2024-01-23
   Super-gezellige "Nieuwjaarsborrel" gehad, volledig verzorgd met heerlijk eten, drinken en nette bediening! Een aanrader! Eric Jansen - Automobielbedrijf P. vd Ven
   Market - it
   Market - it
   2023-10-13
   Voor de opening van Stalufor die wij mochten organiseren, hebben we de hulp van SerVeer ingeschakeld. Ze dachten goed mee in de voorbereidingen en kwamen met leuke ideeën. Alles was goed geregeld, zowel in de voorbereiding als tijdens de opening zelf. We hebben er samen een topdag van gemaakt waarin alles perfect is verlopen. Bedankt voor de fijne samenwerking!
   Malou van Gorp
   Malou van Gorp
   2023-10-03
   Bruns werd volledig ontzorgt tijdens het personeelsfeest dankzij SerVeer. Veerle heeft uitvoerig meegedacht in de voorbereidingen en op de dag zelf volledig de regie gepakt. Iedereen heeft heerlijk gegeten van diverse foodtrucks en een topteam stond klaar achter de bar voor de nodige drankjes. Wij hebben geen seconde hoeven helpen en de hele avond mogen genieten. Het was één groot feest! Dank je wel! Groetjes, Maaike & Malou van Bruns
   Linda Hendriks-Jansen
   Linda Hendriks-Jansen
   2023-10-02
   Veerle heeft onze bruiloft in de tuin van mijn ouders mee georganiseerd. We hebben echt een top dag gehad!! Veerle en haar team hebben heel veel uit handen genomen en hebben ervoor gezorgd dat niemand van de gasten iets te kort is gekomen. Veerle is heel flexibel en denkt erg mee met wat er allemaal nodig is. Zij kan je volledig ontzorgen. Veel complimenten gehad over hoe alles georganiseerd was. Dank voor alles!
   Yvonne Peijs
   Yvonne Peijs
   2023-09-27
   SerVeer heeft ons voor en tijdens ons feest alles uit handen genomen en ervoor gezorgd dat alles op rolletjes liep. Wij raden SerVeer van harte aan!
   Jantine de Jongh
   Jantine de Jongh
   2023-09-21
   Op ons 25 jarig bestaan hebben de dames van SerVeer uitstekend werk verricht. Het was voor mij en mijn personeel erg fijn dat ze nu een keer voor ons zorgde en wij hebben kunnen genieten van ons jubileumfeest.
   Gabriel Zitman
   Gabriel Zitman
   2023-09-19
   Goed geregeld tuinfeest met alles erop en eraan, super bedankt!
   ATD Machinery
   ATD Machinery
   2023-08-28
   Super service tijdens onze vakantie-BBQ. SerVeer is een echte aanrader!
   Willeke Goossens
   Willeke Goossens
   2023-08-18
   Hartstikke goed zijn we ontzorgd door Ser-veer bij onze bruiloft afgelopen zaterdag. Veerle was in aanloop erg flexibel en haar team zag op de dag goed wat er moest gebeuren om de dag tot een succes te maken. Een aanrader om met deze organisatie in zee te gaan. Dank jullie wel!

   Randzaken zelf doen of uitbesteden?


   Zoals je ziet komt er nogal wat werk bij kijken, bij het organiseren van open bedrijven dag. Extra handen gedurende deze dag is nooit verkeerd. Het geeft je ruimte en mogelijkheden om echt in gesprek te gaan met bezoekers. Het is immers een dag waarop je je als bedrijf open stelt voor eventuele nieuwe collega’s binnen het bedrijf.

   Wat we voor je kunnen betekenen


  • Complete ontzorging met het vooraf opgestelde draaiboek, speciaal ingericht voor de open bedrijven dag zodat je niets vergeet
  • Leveren van een bar, barbenodigdheden en koelingen, inclusief drank
  • Adviseren over diverse catering mogelijkheden
  • Het aanspreekpunt voor randzaken zoals drank, catering, bedieningspersoneel etc.
  • Aankleding van de tafels en locatie zelf
  • Levering van tafels, stoelen, barkrukken en nog veel meer
  • Er zijn oneindig veel mogelijkheden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Doe dan nu een aanvraag en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
  • Scroll naar boven