Horeca personeel gezocht?

Horeca personeel gezocht?

Horeca personeel gezocht voor in de bediening of achter de bar? Bij SerVeer ben je aan het juiste adres. Of het nu gaat om bediening in de horeca, barpersoneel op een evenement of een feestje bij je thuis, wij bieden de juiste service! Onze horeca toppers zullen erin slagen om van je feest of fuifje een succes te maken! We nemen de bediening voor je uit handen, maar ondersteunen ook bij het verder organiseren van je evenement, feest of fuifje.

Zorgen zijn voor morgen

Een gebrek aan personeel tijdens de drukke zomermaanden is verleden tijd. SerVeer zorgt ervoor dat je tijdig de juiste horeca toppers in huis hebt zodat je er deze zomer heerlijk warm bij zit. Het professionele horeca team zorgt voor ijskoude drankjes en heerlijk warm geserveerde drankjes op het moment dat jouw klanten het echt nodig hebben. Het horeca personeel is door SerVeer gezocht en gescreend aan de hand van kwaliteitseisen en etiquetten. 

Horeca personeel gezocht buiten de zomerperiode?

Ook buiten zomer seizoen staat SerVeer voor je klaar. Het komt regelmatig voor dat ook buiten deze periode gebruik wordt gemaakt van onze service. 

 

Wij zijn pas tevreden wanneer jullie tevreden zijn. Benieuwd?


Vraag offerte aan

%d bloggers liken dit: