fbpx

Barbecues

Een barbecue organiseren voor vrienden, familie of binnen het bedrijf? Een hele organisatie wanneer je met een grote groep bent. Inkopen doen, voldoende servies en bestek, maar ook vragen als hoeveel stukken vlees of groente per persoon? Haal ik nu één stokbrood of meerdere, want ik wil niet dat iedereen dadelijk al vol zit van het stokbrood. Ooh en sausjes natuurlijk niet te vergeten.. Allemaal vragen die belangrijk zijn wanneer je een BBQ organiseert voor meerdere personen.

Barbecues organiseren


Of je nu zelf een barbecue wilt organiseren of het volledig door SerVeer wilt laten uitbesteden. Wij denken graag met je mee. Samen kijken we naar de mogelijkheden om de BBQ van A tot Z te organiseren. Hierbij kunnen we ondersteunen in een startpakket waarbij wij de voordelige inkopen voor je doen en jullie zelf de bereiding of in een totaalpakket met een grillmeester die vlees en groente op een heerlijke wijze voor jullie klaarmaakt. Ook opties met betrekking tot bestek, tafels stoelen of andere benodigdheden zijn mogelijk. Neem contact met ons op voor een passend advies.

Maak een afspraak

  Gerealiseerde Barbecues

  Barbecues
  serveren
  Barbecue
  Sasja Vos
  Sasja Vos
  2023-04-26
  Mijn 49e verjaardag was in 1 woord GEWELDIG! Serveer levert kwaliteit, komt afspraken na, is flexibel en heel gastvrij. Ik kreeg veel complimenten over de dames die de drankjes rondbrachten en de super mooie borrelplank die Veerle maakte. Ik heb de hele avond genoten, hoefde nergens aan te denken, alles liep gesmeerd. Ik ga haar zeker vaker inschakelen voor (grote) thuisfeestjes. AANRADER!
  Leonie van Riel
  Leonie van Riel
  2023-04-21
  Super fijne dag gehad dankzij Serveer, heerlijk ontzorgd zodat wij van ons feestje konden genieten
  Dennis DDMW
  Dennis DDMW
  2023-03-31
  Zeer prettig samen gewerkt. Onze opendag was door SerVeer ontzorgd!
  Sjack Worm
  Sjack Worm
  2023-03-31
  De Kempische Bedrijvendag op 25 maart 2023 was mede door Ser-Veer een succes. Veerle en haar Team namen de taak op zich om ons als Team Quooker te Bladel te ontzorgen in de catering. Top geregeld door Veerle en dit smaakt zeker naar meer! Succes Veerle en tot een volgende keer!
  Joyce Luijten
  Joyce Luijten
  2023-03-13
  Fijn gesprek gehad. Zoekt naar mogelijkheden en luisterde goed naar onze wensen. We hebben een leuk feest gehad met dank aan Ser.veer.
  Guus Gijbels
  Guus Gijbels
  2023-03-11
  Fijne hulp!
  Inge Lankeren van
  Inge Lankeren van
  2023-02-17
  Feest thuis door ser.veer, super geregeld, afspraken keurig nagekomen, kortom : feestje .... ser.veer!!!
  Karin Jansen
  Karin Jansen
  2023-01-26
  Fantastisch georganiseerd feestje gehad dankzij SerVeer!
  Erik Mense
  Erik Mense
  2022-12-08
  Beetje laat voor de review van 3 maanden geleden maar we hadden het er toevallig over hoe dit fun en professionele team het heeft mogelijk gemaakt om zelf van het feest te genieten en iedereen te spreken. we kregen ook veel positief nieuws van onze gasten dat het super vriendelijk was en vlot. Ook mooi versierd voor extra sfeer. Dus nogmaals heel erg bedankt.

  Wat kunnen we voor je doen


 • BBQ van A tot Z
 • Voorstel doen voor de benodigdheden
 • Het aanspreekpunt voor de organisatie en personeel gedurende de dag
 • Leveren van stretchtenten in verschillende soorten en maten
 • Leveren van barbenodigdheden en koelingen, inclusief drank
 • Adviseren over diverse catering mogelijkheden


 • Wat voor barbecues organiseren we


 • Barbecues vanaf 10 of meer personen
 • Zomer- en winterbbq
 • Personeelsbbq
 • Barbecue catering
 • Scroll naar boven