fbpx

Barbecues

Een barbecue organiseren voor vrienden, familie of binnen het bedrijf? Een hele organisatie wanneer je met een hele groep bent. Inkopen doen, voldoende servies en bestek, maar ook vragen als hoeveel stukken vlees of groente per persoon? Haal ik nu één stokbrood of meerdere, want ik wil niet dat iedereen dadelijk al vol zit van het stokbrood. Ooh en sausjes natuurlijk niet te vergeten.. Allemaal vragen die belangrijk zijn wanneer je een BBQ organiseert voor meerdere mensen.

Barbecue organiseren


Of je nu zelf een barbecue wilt organiseren of het volledig door SerVeer wilt laten uitbesteden. Wij denken graag met je mee. Samen kijken we naar de mogelijkheden om de BBQ van A tot Z te organiseren. Hierbij kunnen we ondersteunen in een startpakket waarbij wij de voordelige inkopen voor je doen en jullie zelf de bereiding of in een totaalpakket met iemand die vlees en groente op de grill klaarmaakt op een heerlijke wijze voor jullie klaarmaakt. Ook opties met betrekking tot bestek, tafels stoelen of andere benodigdheden zijn mogelijk. Neem contact met ons op voor een passend advies.

Maak afspraak

  Barbecues
  serveren
  Barbecue
  Karin Jansen
  Karin Jansen
  2023-01-26
  Fantastisch georganiseerd feestje gehad dankzij SerVeer!
  Erik Mense
  Erik Mense
  2022-12-08
  Beetje laat voor de review van 3 maanden geleden maar we hadden het er toevallig over hoe dit fun en professionele team het heeft mogelijk gemaakt om zelf van het feest te genieten en iedereen te spreken. we kregen ook veel positief nieuws van onze gasten dat het super vriendelijk was en vlot. Ook mooi versierd voor extra sfeer. Dus nogmaals heel erg bedankt.
  Hub Janssen
  Hub Janssen
  2022-11-16
  Het is bijzonder prettig werken met Serveer! Juiste mensen op de juiste plaats en ze weten van aanpakken. Korte lijnen en vooraf duidelijke afspraken.
  Hubert Winkel
  Hubert Winkel
  2022-10-23
  Ik wilde het feest tbv mijn 50ste verjaardag eens wat anders en vooral ook groter vieren. Veerle dacht goed mee en bracht de (on)mogelijkheden in kaart. Dit leidde uiteindelijk tot een totaal concept waar ik helemaal enthousiast van werd. De voorbereiding, het feest en het opruimen verliep meer dan prima. Als je iets tekort bent gekomen, lag het aan jezelf!
  John Van Bijsterveldt
  John Van Bijsterveldt
  2022-10-12
  We hebben enkele keren samen gewerkt met SerVeer en dit gaan we zeker nog vaker doen. Goede kwalitatieve service, waar we zelf ook achter staan.
  Kristel Faes
  Kristel Faes
  2022-10-10
  We hebben onze babyborrel door SerVeer laten organiseren. Ideaal om samen met Veerle precies af te kunnen stemmen hoe je het voor je ziet. Zij maakt dan een passende offerte. Alles was goed geregeld en SerVeer nam veel zorgen van ons weg. Bedankt Veerle en team!!
  Paul Reniers
  Paul Reniers
  2022-10-10
  Voor de eerste keer gebruik gemaakt van deze service, maar zeker ook niet de laatste. Alles top geregeld en gebakjes, hapjes etc allemaal van top kwaliteit. Kreeg veel complimenten hoe lekker het was. Dus schroom niet maar laat de catering en het regelwerk maar aan Veerle over, dan kun je zelf ook genieten van een feestelijke avond.
  Jip Fabel
  Jip Fabel
  2022-09-07
  Of je nu op zoek bent naar handjes voor tijdens je feestje of een compleet verzorgde bruiloft: met de fantastische hulp van Veerle ben je sowieso in goede handen. Ik heb nu al diverse malen van haar diensten gebruik mogen maken, ze is 100% de eerste die ik bel als er iets te vieren is! En als kers op de taart: met haar werken is ook nog eens onwijs gezellig 😁👌
  Micky Hoogendijk
  Micky Hoogendijk
  2022-08-03
  Serveer is onze trouwe catering waar we niet meer zonder kunnen. Altijd vrolijk, alles netjes op tijd klaar en ook weer spek en span schoon als het event voorbij is. Veerle is een heerlijke persoonlijkheid die in alle verschillende groepen past, ze denkt met ons mee en laat iedereen met een goed gevoel achter. Ik kan SerVeer van harte aanbevelen.
  Irma Van Diepen
  Irma Van Diepen
  2022-07-26
  Mijn 50ste verjaardag werd een TOPfeest waar ik zelf optimaal van kon genieten omdat SerVeer mij alle zorg uit handen nam. Slechts een korte instructie vooraf was nodig om vanaf dat moment alleen nog maar te genieten van mijn gasten. Dankjewel voor de perfecte uitvoering!

  Wat kunnen we voor je doen


 • BBQ van A tot Z
 • Voorstel doen voor de benodigdheden
 • Het aanspreekpunt voor de organisatie en personeel gedurende de dag
 • Leveren van stretchtenten in verschillende soorten en maten
 • Leveren van barbenodigdheden en koelingen, inclusief drank
 • Adviseren over diverse catering mogelijkheden
 • Scroll naar boven