fbpx

Bruiloften

Bruiloften worden gezien als de belangrijkste dag van je leven. Samen met de liefde van je leven heb je besloten om in het huwelijksbootje te stappen en ze heeft JA gezegd! Wat jullie trouwplannen ook zijn, alles is mogelijk en je kunt het zo leuk maken als je zelf wilt. Maar waar moet je in hemelsnaam beginnen? Er zijn zoveel dingen waar je uit kunt kiezen. Wie nodigen we uit op onze bruiloft en sturen we een trouwkaart? Wie wordt onze ceremoniemeester? Op welke locatie gaat het trouwfeest plaatsvinden? Huren we een trouwlocatie of kennen we iemand met een prachtige locatie? Laten we de ceremonie en het feest op één plek plaatsvinden of juist apart? Kiezen we een bruidsfotograaf? Allemaal begrijpelijke vragen waarin SerVeer kan ondersteunen.


Bruiloft organiseren


Of je nu zelf een bruiloft wilt organiseren of het volledig door SerVeer wilt laten uitbesteden. Wij denken graag met je mee. Samen bekijken we naar de mogelijkheden voor de mooiste dag van je leven, zodat je onbezorgd kunt genieten van deze dag. We werken met plussen en minnen, waardoor we telkens met elkaar verkennen wat we belangrijker vinden en of het past binnen het budget. Zo weten jullie precies wat jullie bruiloft gaat kosten.

Maak een afspraak

  Gerealiseerde Bruiloften

  Bruiloft Reusel

  Bruiloften

  Bruiloft in Bladel

  Bruiloften

  Bruiloft Rosmalen

  Bruidstaart
  Sasja Vos
  Sasja Vos
  2023-04-26
  Mijn 49e verjaardag was in 1 woord GEWELDIG! Serveer levert kwaliteit, komt afspraken na, is flexibel en heel gastvrij. Ik kreeg veel complimenten over de dames die de drankjes rondbrachten en de super mooie borrelplank die Veerle maakte. Ik heb de hele avond genoten, hoefde nergens aan te denken, alles liep gesmeerd. Ik ga haar zeker vaker inschakelen voor (grote) thuisfeestjes. AANRADER!
  Leonie van Riel
  Leonie van Riel
  2023-04-21
  Super fijne dag gehad dankzij Serveer, heerlijk ontzorgd zodat wij van ons feestje konden genieten
  Dennis DDMW
  Dennis DDMW
  2023-03-31
  Zeer prettig samen gewerkt. Onze opendag was door SerVeer ontzorgd!
  Sjack Worm
  Sjack Worm
  2023-03-31
  De Kempische Bedrijvendag op 25 maart 2023 was mede door Ser-Veer een succes. Veerle en haar Team namen de taak op zich om ons als Team Quooker te Bladel te ontzorgen in de catering. Top geregeld door Veerle en dit smaakt zeker naar meer! Succes Veerle en tot een volgende keer!
  Joyce Luijten
  Joyce Luijten
  2023-03-13
  Fijn gesprek gehad. Zoekt naar mogelijkheden en luisterde goed naar onze wensen. We hebben een leuk feest gehad met dank aan Ser.veer.
  Guus Gijbels
  Guus Gijbels
  2023-03-11
  Fijne hulp!
  Inge Lankeren van
  Inge Lankeren van
  2023-02-17
  Feest thuis door ser.veer, super geregeld, afspraken keurig nagekomen, kortom : feestje .... ser.veer!!!
  Karin Jansen
  Karin Jansen
  2023-01-26
  Fantastisch georganiseerd feestje gehad dankzij SerVeer!
  Erik Mense
  Erik Mense
  2022-12-08
  Beetje laat voor de review van 3 maanden geleden maar we hadden het er toevallig over hoe dit fun en professionele team het heeft mogelijk gemaakt om zelf van het feest te genieten en iedereen te spreken. we kregen ook veel positief nieuws van onze gasten dat het super vriendelijk was en vlot. Ook mooi versierd voor extra sfeer. Dus nogmaals heel erg bedankt.

  Wat kunnen we voor je doen • Complete ontzorging met het opgestelde draaiboek
 • Trouwlocaties aandragen
 • Het aanspreekpunt voor de organisatie en personeel gedurende de dag
 • Leveren van stretchtenten in verschillende soorten en maten
 • Leveren van barbenodigdheden en koelingen, inclusief drank
 • Adviseren over diverse catering mogelijkheden
 • En nog veel meer!


 • Niets is ons te gek. Wij verkennen samen met jullie de leukste dag van jullie leven. Ga jij de uitdaging met ons aan?
  Scroll naar boven