fbpx

Tuinfeesten

Tuinfeesten organiseren? Je hebt alles klaargezet en bent he-le-maal klaar voor je compleet verzorgde tuinfeest. De eerste gasten komen binnen, maar al snel merk je dat iedereen tegelijk komt. Allemaal koffie of thee. Natuurlijk te weinig kopjes, dus dan maar in een alternatief glas. Bijna 12.00 uur? Dan zijn er vast een aantal gasten welke al een eerste alcoholische versnapering willen. Al snel waan je je in de drukte van het feest, maar heb je eigenlijk geen tijd om iedereen op een leuke manier te kunnen ontvangen of even een praatje te maken. Na verloop van tijd is iedereen voorzien. Yes dat hebben we weer mooi geregeld! Het is zo gezellig dat je merkt dat je vrienden toch wel sneller drinken dan je had gedacht. Je doet je best om alle drank gekoeld te houden, maar door het heerlijke weer kost dit de nodige energie. Een tuinfeest organiseren is hard werken, maar wij bij SerVeer kunnen je daarbij helpen

Tuinfeesten voor iedereen


Of je nu een tuinfeest geeft omdat je 50 jaar bent geworden, een babyborrel graag buiten wilt vieren of gewoon gezellig met vrienden wilt zijn. Bij SerVeer regelen we een tuinfeestje van materiaal en bediening tot drank en hapjes. Het vrolijke team geeft een ontspannen sfeer, waardoor je eigenlijk nauwelijks merkt dat we aanwezig zijn. Jullie hebben meer dan genoeg tijd om vrienden en familie te woord te staan, terwijl het personeel van SerVeer geruisloos alles voorbereidt en opruimt.

Maak een afspraak

  Gerealiseerde Tuinfeesten

  Tuinfeest Bladel

  Tuinfeesten

  Tuinfeest Schijndel

  Tuinfeesten

  Tuinfeest Hapert

  Tuinfeest
  Sasja Vos
  Sasja Vos
  2023-04-26
  Mijn 49e verjaardag was in 1 woord GEWELDIG! Serveer levert kwaliteit, komt afspraken na, is flexibel en heel gastvrij. Ik kreeg veel complimenten over de dames die de drankjes rondbrachten en de super mooie borrelplank die Veerle maakte. Ik heb de hele avond genoten, hoefde nergens aan te denken, alles liep gesmeerd. Ik ga haar zeker vaker inschakelen voor (grote) thuisfeestjes. AANRADER!
  Leonie van Riel
  Leonie van Riel
  2023-04-21
  Super fijne dag gehad dankzij Serveer, heerlijk ontzorgd zodat wij van ons feestje konden genieten
  Dennis DDMW
  Dennis DDMW
  2023-03-31
  Zeer prettig samen gewerkt. Onze opendag was door SerVeer ontzorgd!
  Sjack Worm
  Sjack Worm
  2023-03-31
  De Kempische Bedrijvendag op 25 maart 2023 was mede door Ser-Veer een succes. Veerle en haar Team namen de taak op zich om ons als Team Quooker te Bladel te ontzorgen in de catering. Top geregeld door Veerle en dit smaakt zeker naar meer! Succes Veerle en tot een volgende keer!
  Joyce Luijten
  Joyce Luijten
  2023-03-13
  Fijn gesprek gehad. Zoekt naar mogelijkheden en luisterde goed naar onze wensen. We hebben een leuk feest gehad met dank aan Ser.veer.
  Guus Gijbels
  Guus Gijbels
  2023-03-11
  Fijne hulp!
  Inge Lankeren van
  Inge Lankeren van
  2023-02-17
  Feest thuis door ser.veer, super geregeld, afspraken keurig nagekomen, kortom : feestje .... ser.veer!!!
  Karin Jansen
  Karin Jansen
  2023-01-26
  Fantastisch georganiseerd feestje gehad dankzij SerVeer!
  Erik Mense
  Erik Mense
  2022-12-08
  Beetje laat voor de review van 3 maanden geleden maar we hadden het er toevallig over hoe dit fun en professionele team het heeft mogelijk gemaakt om zelf van het feest te genieten en iedereen te spreken. we kregen ook veel positief nieuws van onze gasten dat het super vriendelijk was en vlot. Ook mooi versierd voor extra sfeer. Dus nogmaals heel erg bedankt.

  Wat kunnen we voor je doen  Bij SerVeer werken we altijd met plussen en minnen, waarbij we steeds samen verkennen wat mogelijk is binnen het budget. Hierdoor heb je een duidelijk overzicht met wat je van ons kunt verwachten en kunnen we datgene wat je echt belangrijk vindt meer aandacht geven. Op deze manier hebben we diverse leuke tuinfeesten mogen organiseren. Wat we doen:

 • Complete ontzorging van A tot Z
 • Het leveren van bedieningspersoneel gedurende de dag
 • Leveren van stretchtenten of pop-up tenten in allerlei maten
 • Leveren van stoelen, tafels en ander groot materiaal
 • Leveren van barbenodigdheden en koelingen, inclusief drank
 • Adviseren over hapjes en drankjes mogelijkheden


 • Zet de vuurkorf, maar vast aan wat dat wordt gegarandeerd een latertje (of katertje).
  Scroll naar boven