fbpx
Tuinfeesten
Tuinfeesten

Tuinfeesten

Tuinfeesten organiseren? Je hebt alles klaargezet en bent he-le-maal klaar voor je compleet verzorgde tuinfeest. De eerste gasten komen binnen, maar al snel merk je dat iedereen tegelijk komt. Allemaal koffie of thee. Natuurlijk te weinig kopjes, dus dan maar in een alternatief glas. Bijna 12.00 uur? Dan zijn er vast een aantal gasten welke al een eerste alcoholische versnapering willen. Al snel waan je je in de drukte van het feest, maar heb je eigenlijk geen tijd om iedereen op een leuke manier te kunnen ontvangen of even een praatje te maken. Na verloop van tijd is iedereen voorzien. Yes dat hebben we weer mooi geregeld! Het is zo gezellig dat je merkt dat je vrienden toch wel sneller drinken dan je had gedacht. Je doet je best om alle drank gekoeld te houden, maar door het heerlijke weer kost dit de nodige energie. Een tuinfeest organiseren is hard werken, maar wij bij SerVeer kunnen je daarbij helpen

Tuinfeesten voor iedereen


Of je nu een tuinfeest geeft omdat je 50 jaar bent geworden, een babyborrel graag buiten wilt vieren of gewoon gezellig met vrienden wilt zijn. Bij SerVeer regelen we een tuinfeestje van materiaal en bediening tot drank en hapjes. Het vrolijke team geeft een ontspannen sfeer, waardoor je eigenlijk nauwelijks merkt dat we aanwezig zijn. Jullie hebben meer dan genoeg tijd om vrienden en familie te woord te staan, terwijl het personeel van SerVeer geruisloos alles voorbereidt en opruimt.

  Tuinfeest Bladel

  Tuinfeesten

  Tuinfeest Schijndel

  Tuinfeesten

  Tuinfeest Hapert

  Tuinfeest
  Jeroen Hermans
  Jeroen Hermans
  2024-01-26
  Een week voor kerst nog professionele medewerker kunnen leveren om op 2e kerstdag onze food truck te bemannen! Top service.
  Eric Jansen
  Eric Jansen
  2024-01-23
  Super-gezellige "Nieuwjaarsborrel" gehad, volledig verzorgd met heerlijk eten, drinken en nette bediening! Een aanrader! Eric Jansen - Automobielbedrijf P. vd Ven
  Market - it
  Market - it
  2023-10-13
  Voor de opening van Stalufor die wij mochten organiseren, hebben we de hulp van SerVeer ingeschakeld. Ze dachten goed mee in de voorbereidingen en kwamen met leuke ideeën. Alles was goed geregeld, zowel in de voorbereiding als tijdens de opening zelf. We hebben er samen een topdag van gemaakt waarin alles perfect is verlopen. Bedankt voor de fijne samenwerking!
  Malou van Gorp
  Malou van Gorp
  2023-10-03
  Bruns werd volledig ontzorgt tijdens het personeelsfeest dankzij SerVeer. Veerle heeft uitvoerig meegedacht in de voorbereidingen en op de dag zelf volledig de regie gepakt. Iedereen heeft heerlijk gegeten van diverse foodtrucks en een topteam stond klaar achter de bar voor de nodige drankjes. Wij hebben geen seconde hoeven helpen en de hele avond mogen genieten. Het was één groot feest! Dank je wel! Groetjes, Maaike & Malou van Bruns
  Linda Hendriks-Jansen
  Linda Hendriks-Jansen
  2023-10-02
  Veerle heeft onze bruiloft in de tuin van mijn ouders mee georganiseerd. We hebben echt een top dag gehad!! Veerle en haar team hebben heel veel uit handen genomen en hebben ervoor gezorgd dat niemand van de gasten iets te kort is gekomen. Veerle is heel flexibel en denkt erg mee met wat er allemaal nodig is. Zij kan je volledig ontzorgen. Veel complimenten gehad over hoe alles georganiseerd was. Dank voor alles!
  Yvonne Peijs
  Yvonne Peijs
  2023-09-27
  SerVeer heeft ons voor en tijdens ons feest alles uit handen genomen en ervoor gezorgd dat alles op rolletjes liep. Wij raden SerVeer van harte aan!
  Jantine de Jongh
  Jantine de Jongh
  2023-09-21
  Op ons 25 jarig bestaan hebben de dames van SerVeer uitstekend werk verricht. Het was voor mij en mijn personeel erg fijn dat ze nu een keer voor ons zorgde en wij hebben kunnen genieten van ons jubileumfeest.
  Gabriel Zitman
  Gabriel Zitman
  2023-09-19
  Goed geregeld tuinfeest met alles erop en eraan, super bedankt!
  ATD Machinery
  ATD Machinery
  2023-08-28
  Super service tijdens onze vakantie-BBQ. SerVeer is een echte aanrader!
  Willeke Goossens
  Willeke Goossens
  2023-08-18
  Hartstikke goed zijn we ontzorgd door Ser-veer bij onze bruiloft afgelopen zaterdag. Veerle was in aanloop erg flexibel en haar team zag op de dag goed wat er moest gebeuren om de dag tot een succes te maken. Een aanrader om met deze organisatie in zee te gaan. Dank jullie wel!

  Wat kunnen we voor je doen  Bij SerVeer werken we altijd met plussen en minnen, waarbij we steeds samen verkennen wat mogelijk is binnen het budget. Hierdoor heb je een duidelijk overzicht met wat je van ons kunt verwachten en kunnen we datgene wat je echt belangrijk vindt meer aandacht geven. Op deze manier hebben we diverse leuke tuinfeesten mogen organiseren. Wat we doen:

 • Complete ontzorging van A tot Z
 • Het leveren van bedieningspersoneel gedurende de dag
 • Leveren van stretchtenten of pop-up tenten in allerlei maten
 • Leveren van stoelen, tafels en ander groot materiaal
 • Leveren van barbenodigdheden en koelingen, inclusief drank
 • Adviseren over hapjes en drankjes mogelijkheden


 • Zet de vuurkorf, maar vast aan wat dat wordt gegarandeerd een latertje (of katertje).
  Scroll naar boven