fbpx

Personeel inhuren

Personeel inhuren

Zoek jij hulp bij het organiseren van je feestje of fuifje? Zoek niet langer verder want team SerVeer staat voor je klaar! Je kunt personeel inhuren om te zorgen dat je feestje of fuifje vlekkeloos verloopt. Wij helpen met de bediening maar er is nog veel meer mogelijk! Het organiseren van een compleet familieweekend tot en met het rondgaan van heerlijke hapjes. Wij zorgen ervoor dat je gasten niets te kort komen. 

Wij bestaan uit een jong, enthousiast team en serveren met een glimlach! Wij zijn flexibel, professioneel, persoonlijk en harde werkers. Wij gaan met plezier de uitdaging aan.

Babyborrel

Service met een lach

Wij stralen wanneer de gasten het naar hun wens hebben. Of je nu zoekt naar barpersoneel bij je thuis, op een babyborrel of een groot georganiseerd feest, wij staan voor je klaar! We ontzorgen door het werk voor je uit handen te nemen zodat je meer tijd over hebt om je gasten te woord te staan. We zijn onmisbaar, maar ook onzichtbaar is ons eens verteld. ”Iedereen op het feest is tijdig voorzien van een drankje, zonder dat we jullie hebben zien lopen. Kortom een feest om nooit te vergeten!” Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? 

Vraag vrijblijvende offerte aan
Scroll naar boven