fbpx
Babyborrels
Babyborrels

Babyborrels

Babyborrels zijn de manier om op een leuke en gezellige manier jullie zoon of dochter aan de wereld te laten zien. Want zeg nu zelf, als trotste ouder, mag iedereen zien en genieten dat jullie een kind hebben gekregen. De eerste weken na de geboorte vliegen vaak voorbij, samen met je partner zit je op een roze wolk en mag je volop genieten van je kleintje. Vanuit je omgeving is iedereen benieuwd naar jullie kindje en willen ze graag langskomen op kraamvisite. Natuurlijk komt naaste familie in de eerste dagen langs, maar zijn er ook genoeg vrienden, familie en andere genodigden die graag bij jullie langskomen. Het zou toch heerlijk zijn als iemand dit op de achtergrond voor jullie kan regelen? Dat kan! SerVeer helpt bij iedere feest, groot of klein, wij zijn er voor de mensen.

Babyborrels organiserenVier een babyborrel wanneer het jullie uitkomt.

 • Wie nodig je uit?
 • Vieren we het groots of met een selecte groep vrienden en familie?
 • Laten we iedereen tegelijk komen of delen we het op over verschillende dagen?
 • Wat gaan we inkopen?
 • Willen we een taart, cupcakes of beschuit met muisjes?
 • Verzorgen we het kraamfeest zelf of laten we iemand de bediening voor ons regelen?
 • Huren we materiaal zoals koelingen en hangtafels?
 • Willen we complete ontzorging?

  • Babyborrel Reusel

   Babyborrel

   Babyborrel Bladel

   Babyborrel

   Babyborrel Reusel

   Babyborrels
   Jeroen Hermans
   Jeroen Hermans
   2024-01-26
   Een week voor kerst nog professionele medewerker kunnen leveren om op 2e kerstdag onze food truck te bemannen! Top service.
   Eric Jansen
   Eric Jansen
   2024-01-23
   Super-gezellige "Nieuwjaarsborrel" gehad, volledig verzorgd met heerlijk eten, drinken en nette bediening! Een aanrader! Eric Jansen - Automobielbedrijf P. vd Ven
   Market - it
   Market - it
   2023-10-13
   Voor de opening van Stalufor die wij mochten organiseren, hebben we de hulp van SerVeer ingeschakeld. Ze dachten goed mee in de voorbereidingen en kwamen met leuke ideeën. Alles was goed geregeld, zowel in de voorbereiding als tijdens de opening zelf. We hebben er samen een topdag van gemaakt waarin alles perfect is verlopen. Bedankt voor de fijne samenwerking!
   Malou van Gorp
   Malou van Gorp
   2023-10-03
   Bruns werd volledig ontzorgt tijdens het personeelsfeest dankzij SerVeer. Veerle heeft uitvoerig meegedacht in de voorbereidingen en op de dag zelf volledig de regie gepakt. Iedereen heeft heerlijk gegeten van diverse foodtrucks en een topteam stond klaar achter de bar voor de nodige drankjes. Wij hebben geen seconde hoeven helpen en de hele avond mogen genieten. Het was één groot feest! Dank je wel! Groetjes, Maaike & Malou van Bruns
   Linda Hendriks-Jansen
   Linda Hendriks-Jansen
   2023-10-02
   Veerle heeft onze bruiloft in de tuin van mijn ouders mee georganiseerd. We hebben echt een top dag gehad!! Veerle en haar team hebben heel veel uit handen genomen en hebben ervoor gezorgd dat niemand van de gasten iets te kort is gekomen. Veerle is heel flexibel en denkt erg mee met wat er allemaal nodig is. Zij kan je volledig ontzorgen. Veel complimenten gehad over hoe alles georganiseerd was. Dank voor alles!
   Yvonne Peijs
   Yvonne Peijs
   2023-09-27
   SerVeer heeft ons voor en tijdens ons feest alles uit handen genomen en ervoor gezorgd dat alles op rolletjes liep. Wij raden SerVeer van harte aan!
   Jantine de Jongh
   Jantine de Jongh
   2023-09-21
   Op ons 25 jarig bestaan hebben de dames van SerVeer uitstekend werk verricht. Het was voor mij en mijn personeel erg fijn dat ze nu een keer voor ons zorgde en wij hebben kunnen genieten van ons jubileumfeest.
   Gabriel Zitman
   Gabriel Zitman
   2023-09-19
   Goed geregeld tuinfeest met alles erop en eraan, super bedankt!
   ATD Machinery
   ATD Machinery
   2023-08-28
   Super service tijdens onze vakantie-BBQ. SerVeer is een echte aanrader!
   Willeke Goossens
   Willeke Goossens
   2023-08-18
   Hartstikke goed zijn we ontzorgd door Ser-veer bij onze bruiloft afgelopen zaterdag. Veerle was in aanloop erg flexibel en haar team zag op de dag goed wat er moest gebeuren om de dag tot een succes te maken. Een aanrader om met deze organisatie in zee te gaan. Dank jullie wel!

   Wat kan SerVeer voor jullie doen   Babyborrels groot en klein, wij zijn er voor iedereen, om te ontzorgen zodat jullie volop kunnen genieten van de mensen om jullie heen en even niet hoeft te denken aan de inkopen van jullie babyborrel of vuile vaat op het aanrecht wanneer er bezoek langskomt. Wij zorgen dat de beschuit met muisjes klaarstaan of serveren ijskoude en warme drankjes voor iedereen.

  • Bediening aan huis
  • Inkopen voor jullie babyborrel
  • Leveren van taart, cupcakes, macarons of andersoortige lekkernijen


  • Wil je het groter aanpakken? Dat kan! Wij kunnen adviseren over bar- en barbenodigdheden, zoals koelingen en drank, maar ook over hapjes en andere cateringmogelijkheden. Ook materialen behoren tot de mogelijkheden. Kortom alles is mogelijk.
   Scroll naar boven