fbpx

Babyborrels

Babyborrels zijn de manier om op een leuke en gezellige manier jullie zoon of dochter aan de wereld te laten zien. Want zeg nu zelf, als trotste ouder, mag iedereen zien en genieten dat jullie een kind hebben gekregen. De eerste weken na de geboorte vliegen vaak voorbij, samen met je partner zit je op een roze wolk en mag je volop genieten van je kleintje. Vanuit je omgeving is iedereen benieuwd naar jullie kindje en willen ze graag langskomen op kraamvisite. Natuurlijk komt naaste familie in de eerste dagen langs, maar zijn er ook genoeg vrienden, familie en andere genodigden die graag bij jullie langskomen. Het zou toch heerlijk zijn als iemand dit op de achtergrond voor jullie kan regelen? Dat kan! SerVeer helpt bij iedere feest, groot of klein, wij zijn er voor de mensen.

Babyborrels organiserenVier een babyborrel wanneer het jullie uitkomt.

 • Wie nodig je uit?
 • Vieren we het groots of met een selecte groep vrienden en familie?
 • Laten we iedereen tegelijk komen of delen we het op over verschillende dagen?
 • Wat gaan we inkopen?
 • Willen we een taart, cupcakes of beschuit met muisjes?
 • Verzorgen we het kraamfeest zelf of laten we iemand de bediening voor ons regelen?
 • Huren we materiaal zoals koelingen en hangtafels?
 • Willen we complete ontzorging?

 • Maak een afspraak

   Gerealiseerde Babyborrels

   Babyborrel Reusel

   Babyborrel

   Babyborrel Bladel

   Babyborrel

   Babyborrel Reusel

   Babyborrels
   Sasja Vos
   Sasja Vos
   2023-04-26
   Mijn 49e verjaardag was in 1 woord GEWELDIG! Serveer levert kwaliteit, komt afspraken na, is flexibel en heel gastvrij. Ik kreeg veel complimenten over de dames die de drankjes rondbrachten en de super mooie borrelplank die Veerle maakte. Ik heb de hele avond genoten, hoefde nergens aan te denken, alles liep gesmeerd. Ik ga haar zeker vaker inschakelen voor (grote) thuisfeestjes. AANRADER!
   Leonie van Riel
   Leonie van Riel
   2023-04-21
   Super fijne dag gehad dankzij Serveer, heerlijk ontzorgd zodat wij van ons feestje konden genieten
   Dennis DDMW
   Dennis DDMW
   2023-03-31
   Zeer prettig samen gewerkt. Onze opendag was door SerVeer ontzorgd!
   Sjack Worm
   Sjack Worm
   2023-03-31
   De Kempische Bedrijvendag op 25 maart 2023 was mede door Ser-Veer een succes. Veerle en haar Team namen de taak op zich om ons als Team Quooker te Bladel te ontzorgen in de catering. Top geregeld door Veerle en dit smaakt zeker naar meer! Succes Veerle en tot een volgende keer!
   Joyce Luijten
   Joyce Luijten
   2023-03-13
   Fijn gesprek gehad. Zoekt naar mogelijkheden en luisterde goed naar onze wensen. We hebben een leuk feest gehad met dank aan Ser.veer.
   Guus Gijbels
   Guus Gijbels
   2023-03-11
   Fijne hulp!
   Inge Lankeren van
   Inge Lankeren van
   2023-02-17
   Feest thuis door ser.veer, super geregeld, afspraken keurig nagekomen, kortom : feestje .... ser.veer!!!
   Karin Jansen
   Karin Jansen
   2023-01-26
   Fantastisch georganiseerd feestje gehad dankzij SerVeer!
   Erik Mense
   Erik Mense
   2022-12-08
   Beetje laat voor de review van 3 maanden geleden maar we hadden het er toevallig over hoe dit fun en professionele team het heeft mogelijk gemaakt om zelf van het feest te genieten en iedereen te spreken. we kregen ook veel positief nieuws van onze gasten dat het super vriendelijk was en vlot. Ook mooi versierd voor extra sfeer. Dus nogmaals heel erg bedankt.

   Wat kan SerVeer voor jullie doen   Babyborrels groot en klein, wij zijn er voor iedereen, om te ontzorgen zodat jullie volop kunnen genieten van de mensen om jullie heen en even niet hoeft te denken aan de inkopen van jullie babyborrel of vuile vaat op het aanrecht wanneer er bezoek langskomt. Wij zorgen dat de beschuit met muisjes klaarstaan of serveren ijskoude en warme drankjes voor iedereen.

  • Bediening aan huis
  • Inkopen voor jullie babyborrel
  • Leveren van taart, cupcakes, macarons of andersoortige lekkernijen


  • Wil je het groter aanpakken? Dat kan! Wij kunnen adviseren over bar- en barbenodigdheden, zoals koelingen en drank, maar ook over hapjes en andere cateringmogelijkheden. Ook materialen behoren tot de mogelijkheden. Kortom alles is mogelijk.
   Scroll naar boven