fbpx

Jubileumfeesten

Jubileumfeesten worden veelal gebruikt voor wanneer het bedrijf 5, 10, 25 of 50 jaar bestaat. Want zeg nu zelf, wanneer het goed gaat met het bedrijf hebben collega’s toch wel wat extra’s verdiend? Zet juist nu je werknemers in het zonnetje en geef ze de waardering voor het harde werken in tijden waarin het goed gaat, maar ook in tijden waarin het nodig is. Je bent trots op je collega’s en dat laat je zien met een passend jubileumfeest. Dit kan op eigen locatie of wellicht extern met entertainment passend bij de doelgroep.

Jubileumfeesten organiseren


Of je het jubileumfeest nu zelf organiseert of volledig laat organiseren door een eventplanner zoals SerVeer. In beide gevallen denken we graag met je mee. Het kan een hele uitdaging zijn om zelf een compleet draaiboek te maken. Veelal worden er randvoorwaarden vergeten wanneer het gaat om een jubileum. Gelukkig weten we bij SerVeer als geen ander wat er moet gebeuren om het bedrijfsfeest tot een succes te maken. Samen bespreken we de wensen en behoeftes voor het feest, zodat we er een mooie dag, avond of meerdaags evenement van maken.

Maak een afspraak

  Gerealiseerde Jubileumfeesten

  Jubileumfeesten
  Jubileumfeesten
  Bedrijfsfeesten
  Sasja Vos
  Sasja Vos
  2023-04-26
  Mijn 49e verjaardag was in 1 woord GEWELDIG! Serveer levert kwaliteit, komt afspraken na, is flexibel en heel gastvrij. Ik kreeg veel complimenten over de dames die de drankjes rondbrachten en de super mooie borrelplank die Veerle maakte. Ik heb de hele avond genoten, hoefde nergens aan te denken, alles liep gesmeerd. Ik ga haar zeker vaker inschakelen voor (grote) thuisfeestjes. AANRADER!
  Leonie van Riel
  Leonie van Riel
  2023-04-21
  Super fijne dag gehad dankzij Serveer, heerlijk ontzorgd zodat wij van ons feestje konden genieten
  Dennis DDMW
  Dennis DDMW
  2023-03-31
  Zeer prettig samen gewerkt. Onze opendag was door SerVeer ontzorgd!
  Sjack Worm
  Sjack Worm
  2023-03-31
  De Kempische Bedrijvendag op 25 maart 2023 was mede door Ser-Veer een succes. Veerle en haar Team namen de taak op zich om ons als Team Quooker te Bladel te ontzorgen in de catering. Top geregeld door Veerle en dit smaakt zeker naar meer! Succes Veerle en tot een volgende keer!
  Joyce Luijten
  Joyce Luijten
  2023-03-13
  Fijn gesprek gehad. Zoekt naar mogelijkheden en luisterde goed naar onze wensen. We hebben een leuk feest gehad met dank aan Ser.veer.
  Guus Gijbels
  Guus Gijbels
  2023-03-11
  Fijne hulp!
  Inge Lankeren van
  Inge Lankeren van
  2023-02-17
  Feest thuis door ser.veer, super geregeld, afspraken keurig nagekomen, kortom : feestje .... ser.veer!!!
  Karin Jansen
  Karin Jansen
  2023-01-26
  Fantastisch georganiseerd feestje gehad dankzij SerVeer!
  Erik Mense
  Erik Mense
  2022-12-08
  Beetje laat voor de review van 3 maanden geleden maar we hadden het er toevallig over hoe dit fun en professionele team het heeft mogelijk gemaakt om zelf van het feest te genieten en iedereen te spreken. we kregen ook veel positief nieuws van onze gasten dat het super vriendelijk was en vlot. Ook mooi versierd voor extra sfeer. Dus nogmaals heel erg bedankt.

  Wat kunnen we voor je betekenen  Met een flink portfolio aan jubileumfeesten gaan we iedere uitdaging aan. Groot of klein, wij zijn er voor ieder bedrijf. Van jubileumfeesten voor 20 personen tot feesten met meer dan 800 collega’s. Wat we voor je bedrijf kunnen betekenen:

 • Leveren van stretchtenten in verschillende soorten en maten
 • Leveren van bar- en barbenodigdheden zoals koelingen, inclusief drank
 • Adviseren over diverse catering mogelijkheden
 • Het aanspreekpunt voor de organisatie en bedieningspersoneel gedurende de dag
 • Levering van diverse soorten foodtrucks
 • Aankleding van de locatie
 • Levering van tafels, stoelen, barkrukken en nog veel meer
 • Alles is mogelijk! Benieuwd? Doe dan nu een aanvraag
 • Scroll naar boven