fbpx
Jubileumfeesten
Jubileumfeesten

Jubileumfeesten

Jubileumfeesten worden veelal gebruikt voor wanneer het bedrijf 5, 10, 25 of 50 jaar bestaat. Want zeg nu zelf, wanneer het goed gaat met het bedrijf hebben collega’s toch wel wat extra’s verdiend? Zet juist nu je werknemers in het zonnetje en geef ze de waardering voor het harde werken in tijden waarin het goed gaat, maar ook in tijden waarin het nodig is. Je bent trots op je collega’s en dat laat je zien met een passend jubileumfeest. Dit kan op eigen locatie of wellicht extern met entertainment passend bij de doelgroep.

Jubileumfeesten organiseren


Of je het jubileumfeest nu zelf organiseert of volledig laat organiseren door een eventplanner zoals SerVeer. In beide gevallen denken we graag met je mee. Het kan een hele uitdaging zijn om zelf een compleet draaiboek te maken. Veelal worden er randvoorwaarden vergeten wanneer het gaat om een jubileum. Gelukkig weten we bij SerVeer als geen ander wat er moet gebeuren om het bedrijfsfeest tot een succes te maken. Samen bespreken we de wensen en behoeftes voor het feest, zodat we er een mooie dag, avond of meerdaags evenement van maken.

  Jubileumfeesten
  Jubileumfeesten
  Bedrijfsfeesten
  Jeroen Hermans
  Jeroen Hermans
  2024-01-26
  Een week voor kerst nog professionele medewerker kunnen leveren om op 2e kerstdag onze food truck te bemannen! Top service.
  Eric Jansen
  Eric Jansen
  2024-01-23
  Super-gezellige "Nieuwjaarsborrel" gehad, volledig verzorgd met heerlijk eten, drinken en nette bediening! Een aanrader! Eric Jansen - Automobielbedrijf P. vd Ven
  Market - it
  Market - it
  2023-10-13
  Voor de opening van Stalufor die wij mochten organiseren, hebben we de hulp van SerVeer ingeschakeld. Ze dachten goed mee in de voorbereidingen en kwamen met leuke ideeën. Alles was goed geregeld, zowel in de voorbereiding als tijdens de opening zelf. We hebben er samen een topdag van gemaakt waarin alles perfect is verlopen. Bedankt voor de fijne samenwerking!
  Malou van Gorp
  Malou van Gorp
  2023-10-03
  Bruns werd volledig ontzorgt tijdens het personeelsfeest dankzij SerVeer. Veerle heeft uitvoerig meegedacht in de voorbereidingen en op de dag zelf volledig de regie gepakt. Iedereen heeft heerlijk gegeten van diverse foodtrucks en een topteam stond klaar achter de bar voor de nodige drankjes. Wij hebben geen seconde hoeven helpen en de hele avond mogen genieten. Het was één groot feest! Dank je wel! Groetjes, Maaike & Malou van Bruns
  Linda Hendriks-Jansen
  Linda Hendriks-Jansen
  2023-10-02
  Veerle heeft onze bruiloft in de tuin van mijn ouders mee georganiseerd. We hebben echt een top dag gehad!! Veerle en haar team hebben heel veel uit handen genomen en hebben ervoor gezorgd dat niemand van de gasten iets te kort is gekomen. Veerle is heel flexibel en denkt erg mee met wat er allemaal nodig is. Zij kan je volledig ontzorgen. Veel complimenten gehad over hoe alles georganiseerd was. Dank voor alles!
  Yvonne Peijs
  Yvonne Peijs
  2023-09-27
  SerVeer heeft ons voor en tijdens ons feest alles uit handen genomen en ervoor gezorgd dat alles op rolletjes liep. Wij raden SerVeer van harte aan!
  Jantine de Jongh
  Jantine de Jongh
  2023-09-21
  Op ons 25 jarig bestaan hebben de dames van SerVeer uitstekend werk verricht. Het was voor mij en mijn personeel erg fijn dat ze nu een keer voor ons zorgde en wij hebben kunnen genieten van ons jubileumfeest.
  Gabriel Zitman
  Gabriel Zitman
  2023-09-19
  Goed geregeld tuinfeest met alles erop en eraan, super bedankt!
  ATD Machinery
  ATD Machinery
  2023-08-28
  Super service tijdens onze vakantie-BBQ. SerVeer is een echte aanrader!
  Willeke Goossens
  Willeke Goossens
  2023-08-18
  Hartstikke goed zijn we ontzorgd door Ser-veer bij onze bruiloft afgelopen zaterdag. Veerle was in aanloop erg flexibel en haar team zag op de dag goed wat er moest gebeuren om de dag tot een succes te maken. Een aanrader om met deze organisatie in zee te gaan. Dank jullie wel!

  Wat kunnen we voor je betekenen  Met een flink portfolio aan jubileumfeesten gaan we iedere uitdaging aan. Groot of klein, wij zijn er voor ieder bedrijf. Van jubileumfeesten voor 20 personen tot feesten met meer dan 800 collega’s. Wat we voor je bedrijf kunnen betekenen:

 • Leveren van stretchtenten in verschillende soorten en maten
 • Leveren van bar- en barbenodigdheden zoals koelingen, inclusief drank
 • Adviseren over diverse catering mogelijkheden
 • Het aanspreekpunt voor de organisatie en bedieningspersoneel gedurende de dag
 • Levering van diverse soorten foodtrucks
 • Aankleding van de locatie
 • Levering van tafels, stoelen, barkrukken en nog veel meer
 • Alles is mogelijk! Benieuwd? Doe dan nu een aanvraag
 • Scroll naar boven