fbpx
Bedrijfsfeesten
Bedrijfsfeesten

Personeelsfeesten

Personeelsfeesten kunnen een hele organisatie zijn, zeker wanneer je binnen een bedrijf werkt met meer dan honderd collega’s. Hoe worden collega’s ontvangen en door wie, waar laten zij hun jassen. Is er een welkomstdrankje, is er entertainment gedurende de dag en welke randvoorwaarden moeten er geregeld (erg belangrijk, zodat je niets vergeet!)?

Wij organiseren


Wij organiseren personeelsfeesten in verschillende soorten en maten, wij zijn er voor iedereen. Van bedrijfsfeesten van 20 collega’s tot compleet verzorgde feesten van 800 collega’s of meer.

 • Personeelsfeesten op locatie of extern
 • Activiteiten en of entertainment voor tijdens het personeelsfeest
 • Een uniek en origineel bedrijfsfeest
  • Jeroen Hermans
   Jeroen Hermans
   2024-01-26
   Een week voor kerst nog professionele medewerker kunnen leveren om op 2e kerstdag onze food truck te bemannen! Top service.
   Eric Jansen
   Eric Jansen
   2024-01-23
   Super-gezellige "Nieuwjaarsborrel" gehad, volledig verzorgd met heerlijk eten, drinken en nette bediening! Een aanrader! Eric Jansen - Automobielbedrijf P. vd Ven
   Market - it
   Market - it
   2023-10-13
   Voor de opening van Stalufor die wij mochten organiseren, hebben we de hulp van SerVeer ingeschakeld. Ze dachten goed mee in de voorbereidingen en kwamen met leuke ideeën. Alles was goed geregeld, zowel in de voorbereiding als tijdens de opening zelf. We hebben er samen een topdag van gemaakt waarin alles perfect is verlopen. Bedankt voor de fijne samenwerking!
   Malou van Gorp
   Malou van Gorp
   2023-10-03
   Bruns werd volledig ontzorgt tijdens het personeelsfeest dankzij SerVeer. Veerle heeft uitvoerig meegedacht in de voorbereidingen en op de dag zelf volledig de regie gepakt. Iedereen heeft heerlijk gegeten van diverse foodtrucks en een topteam stond klaar achter de bar voor de nodige drankjes. Wij hebben geen seconde hoeven helpen en de hele avond mogen genieten. Het was één groot feest! Dank je wel! Groetjes, Maaike & Malou van Bruns
   Linda Hendriks-Jansen
   Linda Hendriks-Jansen
   2023-10-02
   Veerle heeft onze bruiloft in de tuin van mijn ouders mee georganiseerd. We hebben echt een top dag gehad!! Veerle en haar team hebben heel veel uit handen genomen en hebben ervoor gezorgd dat niemand van de gasten iets te kort is gekomen. Veerle is heel flexibel en denkt erg mee met wat er allemaal nodig is. Zij kan je volledig ontzorgen. Veel complimenten gehad over hoe alles georganiseerd was. Dank voor alles!
   Yvonne Peijs
   Yvonne Peijs
   2023-09-27
   SerVeer heeft ons voor en tijdens ons feest alles uit handen genomen en ervoor gezorgd dat alles op rolletjes liep. Wij raden SerVeer van harte aan!
   Jantine de Jongh
   Jantine de Jongh
   2023-09-21
   Op ons 25 jarig bestaan hebben de dames van SerVeer uitstekend werk verricht. Het was voor mij en mijn personeel erg fijn dat ze nu een keer voor ons zorgde en wij hebben kunnen genieten van ons jubileumfeest.
   Gabriel Zitman
   Gabriel Zitman
   2023-09-19
   Goed geregeld tuinfeest met alles erop en eraan, super bedankt!
   ATD Machinery
   ATD Machinery
   2023-08-28
   Super service tijdens onze vakantie-BBQ. SerVeer is een echte aanrader!
   Willeke Goossens
   Willeke Goossens
   2023-08-18
   Hartstikke goed zijn we ontzorgd door Ser-veer bij onze bruiloft afgelopen zaterdag. Veerle was in aanloop erg flexibel en haar team zag op de dag goed wat er moest gebeuren om de dag tot een succes te maken. Een aanrader om met deze organisatie in zee te gaan. Dank jullie wel!

   Tips voor het organiseren van een personeelsfeest


   Zorg dat je op tijd begint met de voorbereidingen. Door een compleet draaiboek te maken, weet je zeker dat je niets vergeet. Hierin staat het complete evenement van begin tot het einde beschreven. Denk hierbij aan hoe collega’s worden ontvangen, wel of geen entertainment, wat voor entertainment gedurende de dag en/of avond, randvoorwaarden om alles soepel te laten verlopen, maar ook wie je eventueel wilt bedanken of wilt toespreken. Door op tijd voor te bereiden weet je zeker, dat alle benodigde materialen er voor je zijn. SerVeer kan met de ruime ervaring in kleine, maar ook in grote personeelsfeesten adviseren. Hierbij brengen we samen de wensen en behoefte in kaart. Daarna zal aan de hand van plussen en minnen in kaart worden gebracht wat het meest belangrijk is, zodat we binnen het budget een offerte op maat kunnen maken. Hiervoor stemmen we steeds met elkaar af.

   Andere personeelsfeesten voor je bedrijf


  • Bedrijfsfeesten
  • Bedrijfsbarbecues
  • Open dagen
  • Workshopdagen
  • Lezingen
  • Receptie of borrel
  • Netwerkbijeenkomsten
  • Lunch & diner
  • Externe vergaderingen
  • Themafeesten
  • Kerstborrels
  • Kerstdiner
  • Scroll naar boven