fbpx
SerVeer

10 Redenen om bij SerVeer te werken

Ben jij een echt feestbeest, hou je van afwisseling en ben jij super sociaal dan is werken bij SerVeer misschien wel iets voor jou! Lees hieronder 8 redenen waarom werken bij SerVeer zo leuk is.

  1. Werken is een feestje: je raad het misschien al… maar bij SerVeer staan de feestjes centraal. Dat betekent niet alleen dat jij ervoor zorgt dat de gasten een topfeest hebben maar hier kun je zelf ook lekker van meegenieten!
  2. Bruiloft hier, personeelsfeest daar: met SerVeer kom je op ontzettend gave locaties. Het ene feest is nog op een mooiere locatie dan het andere, en zo kun jij al deze plekken van dichtbij bekijken en meemaken.
  3. Bij SerVeer zijn we ontzettend flexibel, kun jij niet ieder weekend werken of wil jij graag naast je huidige baan nog wat uren draaien? Geen probleem! Bij ons kun je jezelf inplannen waardoor jij zelf in de hand hebt wanneer je wel en niet kunt werken.
  4. Geen dag hetzelfde: bij SerVeer hoef je niet bang te zijn dat je in een werk sleur terecht komt. Elk evenement of feest is weer anders en elke dag brengt nieuwe uitdagingen, zo kun jij kennis maken met veel verschillende situaties waarvan je kunt leren en groeien.
  5. Teamwork makes the dreamwork: werken bij SerVeer vraagt om teamwork skills. Of je nu op een groot evenement staat of bij een kleiner huisfeestje aan de gang bent, samenwerking is de sleutel tot succes om iedere keer weer een topfeest neer te zetten.
  6. Werken aan jouw social skills? Voel jij je als een vis in het water wanneer je onder de mensen bent of zou je misschien graag wat uit je comfortzone stappen en wat meer onder de mensen komen? In beide gevallen ben je bij SerVeer aan het juiste adres!
  7. Werken bij SerVeer zorgt voor voldoening! Een glimlach op het gezicht van de gasten en weten dat jij onderdeel bent geweest en hebt geholpen om een feest een succes te laten zijn is ontzettend fijn. Aan een goed feest wordt nog jaren teruggedacht, en jij kan helpen om een feest zo’n succes te laten zijn.
  8. Werken samen met je vrienden? Dat kan bij SerVeer! Er moet natuurlijk had gewerkt worden maar hoe leuk en gezellig is dat om samen te shinen op een gaaf feest!
  9. Heb je geen ervaring in de horeca of evenementenbranche? Geen probleem! Bij SerVeer leren we alle skills zoals een perfect biertje tappen of lopen met een dienblad!
  10. And last but not least: bij een bedrijf waar feestjes vieren centraal staat kan een gaaf personeelsfeest niet ontbreken. Regelmatig hebben we met ons top team een vette dag of avond op de planning staan zodat de rollen eens zijn omgedraaid.

Denk jij nu, werken bij SerVeer dat is écht iets voor mij, wacht dan niet langer en neem contact met ons op!

Scroll naar boven