fbpx

Bediening voor thuis gezocht?

Bediening voor thuis of op locatie gezocht? Bij SerVeer ben je aan het juiste adres. Of het nu gaat om bediening in de horeca, barpersoneel op een evenement of een feestje bij je thuis, wij bieden de juiste service! Onze horeca toppers zullen erin slagen om van je feest of fuifje een succes te maken! We nemen de bediening voor je uit handen, maar ondersteunen ook bij het verder organiseren van je evenement, feest of fuifje.

Wil je liever geen zaaltje afhuren om een feest te geven? Heb jij een toplocatie thuis om een feestje te bouwen? Feest vieren in je eigen vertrouwde omgeving, wie wil dat nu niet? SerVeer komt naar je toe! Samen kijken we hoe we jouw thuis omtoveren tot een party locatie. Heb je alleen personeel nodig die de drankjes rondbrengt? Dat kan! Wil je ook personeel dat met hapjes rond gaat? Dat kan! Heb je een tap gehuurd en wil je iemand die perfecte biertjes kan tappen? Dat kan!

Bediening voor thuis

Onzichtbaar, maar onmisbaar!

We zijn onzichtbaar, maar zeker onmisbaar. Terwijl je de gasten te woord staat, zorgen wij dat ze worden voorzien van (een hapje en) een drankje. Het uitserveren is één van onze service, maar zoals je weet komt er meer bij kijken dan alleen uitserveren. Het personeel wat je bij ons inhuurt is professioneel en kan goed inspelen op de behoefte van de gasten. We serveren met een lach en maken je feest compleet!

Professionele bediening gezocht?

Het team van SerVeer handelt met de juiste etiquette. We zorgen voor service op maat, waarbij professionaliteit bij ons voorop staat. Wij treden op als gastheer of gastvrouw om zo een onvergetelijke avond samen te beleven.

Gastvrije bediening in de Kempen

Heb je eerder gezocht naar bediening in de Kempen, maar nog zonder resultaat? Bekijk de Instagram pagina van SerVeer voor een sfeerimpressie. Hebben we je interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij regelen de rest!

Scroll naar boven