fbpx
Bruiloften
Bruiloften

Bruiloften

Bruiloften worden gezien als de belangrijkste dag van je leven. Samen met de liefde van je leven heb je besloten om in het huwelijksbootje te stappen en ze heeft JA gezegd! Wat jullie trouwplannen ook zijn, alles is mogelijk en je kunt het zo leuk maken als je zelf wilt. Maar waar moet je in hemelsnaam beginnen? Er zijn zoveel dingen waar je uit kunt kiezen. Wie nodigen we uit op onze bruiloft en sturen we een trouwkaart? Wie wordt onze ceremoniemeester? Op welke locatie gaat het trouwfeest plaatsvinden? Huren we een trouwlocatie of kennen we iemand met een prachtige locatie? Laten we de ceremonie en het feest op één plek plaatsvinden of juist apart? Kiezen we een bruidsfotograaf? Allemaal begrijpelijke vragen waarin SerVeer kan ondersteunen.


Bruiloft organiseren


Of je nu zelf een bruiloft wilt organiseren of het volledig door SerVeer wilt laten uitbesteden. Wij denken graag met je mee. Samen bekijken we naar de mogelijkheden voor de mooiste dag van je leven, zodat je onbezorgd kunt genieten van deze dag. We werken met plussen en minnen, waardoor we telkens met elkaar verkennen wat we belangrijker vinden en of het past binnen het budget. Zo weten jullie precies wat jullie bruiloft gaat kosten.

  Bruiloft Reusel

  Bruiloften

  Bruiloft in Bladel

  Bruiloften

  Bruiloft Rosmalen

  Bruidstaart
  Jeroen Hermans
  Jeroen Hermans
  2024-01-26
  Een week voor kerst nog professionele medewerker kunnen leveren om op 2e kerstdag onze food truck te bemannen! Top service.
  Eric Jansen
  Eric Jansen
  2024-01-23
  Super-gezellige "Nieuwjaarsborrel" gehad, volledig verzorgd met heerlijk eten, drinken en nette bediening! Een aanrader! Eric Jansen - Automobielbedrijf P. vd Ven
  Market - it
  Market - it
  2023-10-13
  Voor de opening van Stalufor die wij mochten organiseren, hebben we de hulp van SerVeer ingeschakeld. Ze dachten goed mee in de voorbereidingen en kwamen met leuke ideeën. Alles was goed geregeld, zowel in de voorbereiding als tijdens de opening zelf. We hebben er samen een topdag van gemaakt waarin alles perfect is verlopen. Bedankt voor de fijne samenwerking!
  Malou van Gorp
  Malou van Gorp
  2023-10-03
  Bruns werd volledig ontzorgt tijdens het personeelsfeest dankzij SerVeer. Veerle heeft uitvoerig meegedacht in de voorbereidingen en op de dag zelf volledig de regie gepakt. Iedereen heeft heerlijk gegeten van diverse foodtrucks en een topteam stond klaar achter de bar voor de nodige drankjes. Wij hebben geen seconde hoeven helpen en de hele avond mogen genieten. Het was één groot feest! Dank je wel! Groetjes, Maaike & Malou van Bruns
  Linda Hendriks-Jansen
  Linda Hendriks-Jansen
  2023-10-02
  Veerle heeft onze bruiloft in de tuin van mijn ouders mee georganiseerd. We hebben echt een top dag gehad!! Veerle en haar team hebben heel veel uit handen genomen en hebben ervoor gezorgd dat niemand van de gasten iets te kort is gekomen. Veerle is heel flexibel en denkt erg mee met wat er allemaal nodig is. Zij kan je volledig ontzorgen. Veel complimenten gehad over hoe alles georganiseerd was. Dank voor alles!
  Yvonne Peijs
  Yvonne Peijs
  2023-09-27
  SerVeer heeft ons voor en tijdens ons feest alles uit handen genomen en ervoor gezorgd dat alles op rolletjes liep. Wij raden SerVeer van harte aan!
  Jantine de Jongh
  Jantine de Jongh
  2023-09-21
  Op ons 25 jarig bestaan hebben de dames van SerVeer uitstekend werk verricht. Het was voor mij en mijn personeel erg fijn dat ze nu een keer voor ons zorgde en wij hebben kunnen genieten van ons jubileumfeest.
  Gabriel Zitman
  Gabriel Zitman
  2023-09-19
  Goed geregeld tuinfeest met alles erop en eraan, super bedankt!
  ATD Machinery
  ATD Machinery
  2023-08-28
  Super service tijdens onze vakantie-BBQ. SerVeer is een echte aanrader!
  Willeke Goossens
  Willeke Goossens
  2023-08-18
  Hartstikke goed zijn we ontzorgd door Ser-veer bij onze bruiloft afgelopen zaterdag. Veerle was in aanloop erg flexibel en haar team zag op de dag goed wat er moest gebeuren om de dag tot een succes te maken. Een aanrader om met deze organisatie in zee te gaan. Dank jullie wel!

  Wat kunnen we voor je doen • Complete ontzorging met het opgestelde draaiboek
 • Trouwlocaties aandragen
 • Het aanspreekpunt voor de organisatie en personeel gedurende de dag
 • Leveren van stretchtenten in verschillende soorten en maten
 • Leveren van barbenodigdheden en koelingen, inclusief drank
 • Adviseren over diverse catering mogelijkheden
 • En nog veel meer!


 • Niets is ons te gek. Wij verkennen samen met jullie de leukste dag van jullie leven. Ga jij de uitdaging met ons aan?
  Scroll naar boven